50 Cent'le Şansım Güldü |
Ramiz, rap müziğe kendini adamış ve bu uğurda parasız kalmayı göze almış biri. Ramiz, rap müziğe kendini adamış ve bu uğurda parasız kalmayı göze almış biri. “Gece Yolcuları” ve 50 Cent sayesinde hayatında bir dönüm noktasına gelen Ramiz’in hedefi solo albüm yapmak. 50 Cent’in gözlerine bakarak şarkı söylemenin heyecanını hâlâ üzerinde taşıyan Ramiz, “50 Cent olmasaydı ben de olmazdım. Herkesin şansa ihtiyacı var” diyor. 50 Cent sizin için yarıştı. Bu programa nasıl dahil oldunuz? Bunu anlatmam için biraz geriye dönmem lazım. Bir keresinde “Var mısın yok musun”a “Gece Yolcuları” davet edildi. “Değer mi hiç” klibi o zaman yeni çekilmişti. Performanslarında ben de vardım dolayısıyla. Acun Bey (Ilıcalı) zaten hip-hop’ı ve rap’i çok seviyor. “Gece Yolcuları” ile yaptığımız performansı çok beğenmiş ve 50 Cent’i davet edince aklına ben gelmişim. Acun Bey, benim uzun yıllardır solo albüm çıkartmak için uğraştığımı bildiği için; “Ramiz’in rap’i çok iyi. 50 Cent, Ramiz’in albümü için yarışsın” demiş. Şarkılarımı 50 Cent’e dinletip ondan da onayı alınca ben de programa dahil olmuş oldum. Peki, bu proje size ilk söylendiğinde nasıl bir tepki gösterdiniz? Biz Bulgaristan göçmeniyiz ama hala bazı akrabalarımız orada. Kurban bayramında Bulgaristan’a gittim. Herkesle bayramlaştım, baktım telefonum kapanmış. Açtım, anında bilmediğim bir numara beni aradı. Telefondaki ses “Acun Ilıcalı Medya’dan arıyorum. 50 Cent’in sizin için yarışmasını düşünüyoruz” olunca, önce biri bana şaka yapıyor sandım. |